Aktuellt.

 

Hallå Gott Folk ! 

Jag måste tyvärr meddela att vi inte kommer till start i första Supercuptävlingen som kommer att gå av stapeln nästa helg 14/2 i Hudiksvall.

Jag gjorde ju en suppertabbe förra helgen på 3:e sträckan, där jag höll in bilen lite tufft i en höger 2:a, bilen skar ner i innerkanten och där i diket låg "oturligt nog" en riktigt vass sten som gjorde betydliga skador på bilen.

Supertråkigt med tanke på att bilen var helt nygenomgången och det mesta nytt till tävlingen i Värmland.

Jag plockade ner bilen i molekyler, motor och hela drivlinan har lyfts ur bilen, för att frakta upp karossen för kontrollmätning i riktbänk hos Kaj i Sunne (en superduktig bilriktare/byggare) och väl där konstaterades att karossen var rak i alla mått, men där emot behövdes lite plåtdelar bytas. Förhoppningsvis får jag hämta tillbaka karossen nu i helgen, och därefter skall den lackeras.

Sedan har diverse annat tagit stryk och behöver bytas eller gås igenom för att säkerställa att det inte uppstår problem framöver i tävlingarna.

Det är bara att tvingas inse det tråkiga i att eftersom jag måste sköta ordinarie jobb och samtidigt försöka få tävlingsbilen färdig,  blir tiden allt för knapp för att bygga ihop bilen igen tills det var tänkt att åka mot Hudiksvall på fredag för premiären av årets Supercup.

Utan nu får jag sätta som mål att ha bilen färdig till MK Kopparbergs tävling den 21/2, som ingår i FM/DM. Därefter är det tänkt att åka i Lima den 7/3 som är 2;a Supercuptävlingen och är 1;a deltävlingen i  Mitsubishi Evolution Ralli Art Challange 2009.

Så jag jobbar på i verkstan och försöker få alla bitar på plats, och framförallt komma tillbaka med en ny glöd i skogen ! Ler*

Vidare info om vad som händer kommer inom kort !

Ha de gott så länge alla Gasglada !!!

Hälsningar från Peter